Blog

Online Training en e-Coaching Tips

Over

Ben jij een professionele trainer of coach die efficiënter wil werken tegen een grotere beloning? Misschien zelfs wel een onafhankelijke inkomensbron wil aanboren? Deze blog helpt je daarbij met praktische tips op het gebied van online training, internet marketing, of e-coaching.

Mijn naam is Onno. Ik ben eigenaar en hoofdprogrammeur van TrainerTops.nl. In mijn dagelijks werk kom ik trainers en coaches tegen die face-to-face training sessies combineren met online trainingen. Ik heb de praktische tips en waardevolle inzichten van deze geweldige professionals verzameld in blog posts. Hint: allemaal hebben ze hun inkomsten en efficiëntie vergroot door de mogelijkheden van online trainingen te benutten.

Als jij praktische tips of inzichten wilt delen op het gebied van online training, e-coaching, e-learning, online marketing, elektronische leeromgevingen of online trainingsplatformen, stuur dan gerust een email (onno@trainertops.nl).

Je kunt ook een reactie geven op de blog posts. Vul het formulier in en klik op “Reactie plaatsen”.

Ik hoop snel iets van je te horen!


Gratis checklist!

Vul het formulier in en ontvang de gratis checklist met 5 stappen om meer klanten te werven met je online trainingsplatform!

Naam:
E-mail: *