Blog

Online Training en e-Coaching Tips

Supermotiverende online ijsbreker, binnen 10 minuten gemaakt

3 september 2014 8:20 door

Ontdek hoe je jouw eigen, supermotiverende online ijsbreker maakt binnen 10 minuten, met deze makkelijk te volgen stap-voor-stap video.

Maak binnen 10 minuten een online ijsbreker activiteit ter voorbereiding van je training. Ontdek hoe je eenvoudig een YouTube video toevoegt aan je eigen Google webpagina. Vervolgens nodig je jouw trainees uit om deel te nemen aan een discussie over de video via een Google discussiegroep die je ook toevoegt aan je webpagina.  Dit werkt bijzonder goed als ijsbreker omdat de deelnemers elkaar alvast een beetje leren kennen in het discussie-forum.

Als je moet knijpen om de details te kunnen zien, gebruik dan de ‘Volledig scherm’-optie in de video viewer. Vergeet ook niet om 720p te selecteren bij ‘Instellingen – Kwaliteit’, want dit is een HD video!

Links genoemd in deze video:

Gratis checklist!

In 5 stappen meer klanten werven met je LMS / online trainingsplatform

Geef reactie
Gratis checklist!

Vul het formulier in en ontvang de gratis checklist met 5 stappen om meer klanten te werven met je online trainingsplatform!

Naam:
E-mail: *